CINE SUNTEM NOI ?

Despre ADC piese auto...

ADC Piese Auto este un start-up care a fost fondat din dorinta de a consolida bazele unei firme in mediul rural, o firma care se ridica la standarde de inalta calitate, conforme cu cererea de pe piata pe care activam.

Infiintat in 2021, ADC Piese Auto este un important magazin de piese auto OE, OEM si aftermarket, anvelope, accesorii auto si produse de intretinere, in lista producatorilor nostrii regasindu-se doar nume consecrate ca de exemplu AUTOTOTAL, INTERCARS, AUTONET, BARDI AUTO, CONNEX, GRANIT PARTS, AUSBURG INTERNATIONAL s.a.m.d. Scopul nostru este acela de a pune la dispozitia clientilor doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai avantajos pret de pe piata romaneasca.

Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de produse, piese si accesorii pentru orice tip de masina!

Echipa ADC piese auto este formata doar din profesionisti pasionati de masini. Toate comenzile sunt verificate atent, astfel incat, la tine ajung doar produse compatibile cu masina si nevoile tale. Oferim consiliere pe tot parcursul colaborarii si suntem pregatiti sa raspundem la orice intrebare, sa clarificam orice neintelegere si impreuna sa gasim cea mai oportuna solutie, indiferent de marca si modelul masinii dumneavoastra.